Lodra Per Femije Barbie Dreamtopia Royal Ball

Krahasoni

4,900 Lekë

Lodra Per Femije Barbie Dreamtopia Royal Ball P-B

PERSHKRIMI:

Chelsea, motra më e vogël e Barbie, bota magjike, Dreamtopia është e mbushur me toka

fantastike dhe karaktere te ndryshme, si kukulla e princeshës Barbie e veshur për ballon 

mbretërore.

SKU: 38598211 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close