fbpx

Lodra Per Femije Barbi Twist&Style

3,500 Lekë

Lodra Per Femije Barbi Twist&Style P-B

PERSHKRIMI:

Me flokë ekstra të gjatë dhe një sistem unik për te bere modele te ndryshme me 

flokët, kukulla Barbie sjell nje risi të re për argëtimin e flokëve!

Kukulla Barbie përmban 10cm të flokëve me shirita me gjashtë rruaza të
 
bashkangjitura.

Fusni rruazat në mjetin e përfshirë të flokëve, duke zgjedhur dy ose tre rruaza

në të njëjtën kohë, dhe shtypni butonin në mjet për të rrotulluar flokët në 

çast!

SKU: 33275484 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close