Lodra per femije Barbi Dreamtopia Endless Hair Kingdom P-B

4,540 Lekë

Lodra per femije Barbi Dreamtopia Endless Hair Kingdom P-B

PERSHKRIMI :

-Kjo kukull shumë e gjatë Barbie ka flokë dhe pajisje shtesë për një argëtim të pafund të flokëve!
-Ajo vjen me një furçë që dyfishohet si depo shtesë për pastrim të lehtë!
-Aksesorët e modelimit përfshijnë tre shirita koke me skulptura dekorative, si një hark ose lule; dy krehje flokësh të zbukuruara; dhe një barretë me hark.
-Kukulla princeshë e Endless Hair Kingdom shkëlqen në një fustan të gjatë rozë dhe vjollcë me një skaj të plotë me shtresa, një fustan të zbukuruar me argjend dhe këpucë që përshtaten.
-Krijoni një model flokësh përrallor që i përshtatet historisë suaj – më pas hiqeni dhe filloni përsëri me mundësi të pafundme në Mbretërinë e Flokëve të Endless!

SKU: 68153979 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close