Lodra Per Femije Baby Alive Martina P-B

5,180 Lekë

Lodra Per Femije Baby Alive Martina P-B

PERSHKRIMI:

Baby Alive i kthen momentet e vërteta të nënës dhe babit në një botë loje magjike.

Të vegjlit do të provojnë nga dora e tyre  se si është të jesh prind: ata do të jenë të ngazëllyer, të kënaqur dhe të befasuar nga të gjitha mënyrat se si mund të ushqejnë fëmijën e tyre!

Me pajisje të bazuara në temën e secilit fëmijë, ata mund të ushqehen me një shishe, të ndryshojnë pelena dhe të krijojnë aventura realiste për të marrë pjesë me fëmijën e tyre! Me kukulla Baby Alive, fëmijët marrin mundësinë të ushqehen dhe të kujdesen për gjithcka të tyre. Dhe ata do të duan çdo moment.

 

SKU: 84659233 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close