Lodra Plazhi Per Femije Kove Dizajn Sirene Ngjyre Roze Dhe 5 Aksesore

800 Lekë

Lodra Plazhi Per Femije Kove Dizajn Sirene Ngjyre Roze Dhe 5 Aksesore 1164829-J

PERSHKRIMI:

Kovë me dizajn sirene në ngjyrë blu-verdhë që përmban 5 aksesorë.

Diametri x Lartësia: 10×17 cm

Materiali: Plastikë.

* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 18 muaj.

SHOPPING CART

close