Loder treni i aventurave Chicco P-B

4,540 Lekë

Loder treni i aventurave Chicco P-B

PERSHKRIMI :

Treni i aventurave të Chicco stimulon zhvillimin njohës dhe gjuhësor te fëmijët.

-Me efekte reale të tingullit dhe këngë argëtuese, treni i aventurës së Chicco stimulon kureshtjen e fëmijës dhe shpjegon botën fantastike të kafshëve.

-Treni i aventurës së Chicco lëviz në mënyrë të pavarur në shina dhe dysheme falë motorit special të integruar.

përfshin:

1 motor me butonin start & stop
1 vagon i lëvizshëm në të cilin mund të vendoset 1 kafshë
Hekurudhor 61.5 x 74.5 cm për tu mbledhur
6 karaktere kafshësh
2 zona portative
1 stacion treni

Mësime në 2 gjuhë:
40+ fjalë, fraza, tinguj dhe këngë
Emra ngjyra dhe tingulli i kafshëve
Ku jetojnë kafshët dhe fakte të tjera argëtuese
Kënga e alfabetit dhe numrave

SKU: 57194552 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close