Loder Telefon Chicco P-B

2,800 Lekë

Loder Telefon Chicco P-B

PERSHKRIMI :

Telefonat Bilingual ABC Selfie të Chicco mësojnë numrat e parë, fjalët e para, fjalitë e para në dy gjuhë dhe tingujt e kafshëve, por gjithashtu argëtojnë fëmijën me një veprimtari mekanike argëtuese: kur fëmija shtyn butonin e kuq duke pretenduar të bëjë foto , 4 imazhe të Teddy me maskat bukuroshe ndjekin njëra-tjetrën në ekran. – 50+ fraza, tinguj dhe këngë – Mëson në italisht dhe anglisht numrat e parë, fjalët dhe frazat e para, emrat dhe tingujt e kafshëve, për të paraqitur veten e tyre – Roller me 4 imazhe të ariut Teddy – Rrip i dobishëm për t’u ngjitur në shiritin e parakolpit në shëtitës

SKU: 21756659 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close