Loder Per Femije Tapet Fisher Price 2n1 P-B

7,000 Lekë

Loder Per Femije Tapet Fisher Price 2n1 P-B

PERSHKRIMI :

-Tapet Fisher Price 2n1 ka material te bute dhe me ngjyra te ndriteshme,i mbushur me figura te ndryshme kafshesh.

-Kur ata janë gati për kohën e barkut, harku i rregullueshëm i lodrave paloset poshtë për të angazhuar eksploruesin tuaj të vogël me dy dizajne të ndryshme nga secila anë.

Thjesht rrokullisni harkun për një pamje krejt të re.

Vendosni harkun për shtrimin dhe lojën, pastaj paloseni për kohën e barkut.

Harku i kthyeshëm përmban një dizajn të ndryshëm nga secila anë: e zezë dhe e bardhë me kontrast të lartë nga njëra anë; ngjyra të ndritshme, shkronja dhe numra nga ana tjetër. 3 lodra të lëvizshme: pasqyrë vetë-zbuluese, zhurmë panda dhe lodër prekëse.

SKU: 11556357 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close