fbpx

Loder Per Femije Keshtjelle Kristali Pony

6,000 Lekë

Loder Per Femije Keshtjelle Kristali Pony P-B

PERSHKRIMI:

Kjo shfaqje magjepsëse e My Little Pony Explore Equestria Crystal Empire Castle ka një tipar rrotullues të dritës dhe pasqyron 3 shenja të prerjes me  shtypjen  e një butoni në formë zemre.

Ajo gjithashtu ka 2 shkallë dhe zona për të luajtur nga të gjitha anët.

Paraqet një larmi fushash të luajtjes së lojërave të kalasë Kështjella e dritës ku pasqyrohen shenjat e prerjes kur shtypet butoni në formë zemre.

SKU: 47669354 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close