Loder Krevati Chicco P-B

4,040 Lekë

Loder Krevati Chicco P-B

PERSHKRIMI :

Një kukull e butë e fiksuar lehtësisht në shtrat, me drita dhe melodi.

-Lodra zbukurohet me një figurë të butë që fle duke përqafuar hënën që shkëlqen.

-Fiket automatikisht pas 15 minutash.

SKU: 81966876 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close