Loder Ben 10 Four Armas P-B

49,000 Lekë

Loder Ben 10 Four Armas P-B

PERSHKRIMI :

Ai është Super i fortë! Katër krahë mund të mbajne objektet më të rënda dhete pergatisin grushtat më të fuqishëm.
Ai krijon valë shoku duke duartrokitur të katër duart së bashku dhe përdor forcën e tij Brut për të zgjidhur çdo problem!

SKU: 23931692 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close