Loder Ben 10 Diamond-Head P-B

4,900 Lekë

Loder Ben 10 Diamond-Head P-B

PERSHKRIMI :

Diamondhead mund ta shndërrojë trupin e tij në armë Diamanti siç janë shpatat dhe mburojat. Ai gjithashtu mund të ndezë copa kristali nga duart e tij dhe t’i rezistojë sulmeve me gjoksin e tij të guximshëm kristal.Guess diamante janë me të vërtetë substanca më e vështirë në univers!

SKU: 43652897 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close