Loder Bebe Nenuco P-B

Krahasoni

3,040 Lekë

Loder Bebe Nenuco P-B

PERSHKRIMI :

-Nenuco shumë e butë me shishe magjike.

– Jepini një shishe qumësht ose lëng portokalli dhe lëngu do të zhduket kur kukulla bebe ta mbarojë.

-E keshillueshme te perdoret mbi 10m+

SKU: 91434217 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close