Kuti veglash plastike, 19”, 48 cm, me kapëse metalike 17829 -M

1,390 Lekë

Kuti veglash plastike, 19”, 48 cm, me kapëse metalike 17829 -M

PERSHKRIMI :

Kutia e veglave organizuese prej plastike është e dizenjuar për t’u përdorur nga profesionistët. Kjo kuti ka një konstrukt të fortë dhe rezistent, me mundësi organizimi të veglave dhe ndarje sipas madhësive të tyre. Duke bërë të mundur sistemimin e veglave në një hapësirë shumë të vogël.

  • Gjatësia : 486mm
  • Gjerësia : 267mm
  • Lartësia : 242mm
  • Ndarëse e përfshirë : Po
  • Materiali : Poliprolilen

SHOPPING CART

close