Kukulla Per Femije Keshtjelle Barbi Pink 3 Story Townhouse P-B

25,200 Lekë

Kukulla Per Femije Keshtjelle Barbi Pink 3 Story Townhouse P-B

PERSHKRIMI:

Katër dhoma dhe një sallë pritjeje, e mbushur me detaje realiste, e bëjnë shtëpinë më të re kukullën Barbie ultra-luksoze.

Mobiljet e mrekullueshme dhe aksesorët modernë frymëzojnë krijimtarinë dhe imagjinatën.

Mbylle shtëpinë me pajisje brenda për ruajtje të lehtë dhe të përshtatshme; shpaloseni me lehtësi për të filluar lojën!

 

SKU: 31437735 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close