Komerdare për fëmijë, PVC, blu, Ø 80 cm 110356

790 Lekë

Komerdare për fëmijë, PVC, blu, Ø 80 cm

PERSHKRIMI:

Sezoni i plazhit është më i bukuri për të gjithë, po ashtu edhe për fëmijët të cilët gëzojnë çdo moment të tij. Për t’i dhënë më shumë kënaqësi dhe siguri, kjo komardare plot ngjyra dhe me formë rrethore, me diametër 60cm dhe me një material të butë plastik, do t’ju ndihmojë ju dhe fëmijën tuaj te zbaviteni pa masë. Eshtë e lehtë në përdorim dhe një blerje e zgjuar.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Blu
  • Diametri : 80 cm
Komerdare per femije PVC blu O 80 cm 1 Komerdare per femije PVC blu O 80 cm 2

SHOPPING CART

close