Komardare per femije Intex P-B

830 Lekë

Komardare per femije Intex P-B

PERSHKRIMI :

E pershtatshme per femije 1-6 vjeç.

Material i garantuar me cilësi të lartë.

Për shkak të stilit të saj të ri dhe formës unike   është shumë i popullarizuar me shumicen e femijeve.

Mund të përdoret në pishina,  dhe ne det .

Femija fut dy këmbë në dy vrimat e komardares flamingo , femija rri  ulur në komardare, këmbët mund të tunden para dhe prapa me forcë, duart gjithashtu mund të godasin lirshëm ujin.

Aftësia e lidhjes së trurit gjithashtu mund të arrijë përfitimet e nxitjes së zhvillimit dhe aftësisë fizike te femijes .

SKU: 95796824 Category: Tag:

SHOPPING CART

close