Karrige zyre statike, pa krahë, strukturë metalike, tapiceri tekstili, zezë, 54x58xH81 cm 23570

3,190 Lekë

Karrige zyre statike, pa krahë, strukturë metalike, tapiceri tekstili, zezë, 54x58xH81 cm 23570

Pershkrim:
Një karrige e mrekullueshme vizitori me veshje tekstili është e sigurt për të kënaqur vizitorët ose klientët tuaj. Tapiceri tekstili me mbushje sfungjeri dhe sruktura hekuri në finiturë të zezë e bëjnë këtë karrige të rehatshme.

  • Materiali i strukturës : Strukturë metalike
  • Materiali veshës : Tapiceri tekstili
  • Ngjyra : Zezë
  • Nevojitet montim : Po
  • Gjerësia : 54 cm
  • Thellësia : 58 cm
  • Lartësia : 81 cm
  • karrige e zeze

SHOPPING CART

close