Karrige, plastike, bezhë, L 87.5 x 61 x 75 cm 779970

4,500 Lekë

Karrige, plastike, bezhë, L 87.5 x 61 x 75 cm 779970

PERSHKRIMI:

Karrige plastike vjen në dizajn të thjeshtë dhe shumëllojshmëri ngjyrash. Konstruksion shumë i fortë si dhe cilësi e mirë e plastikës e bëjnë këtë karrige shumë të lehtë dhe të rehatshme.

  • Materiali : plastike
  • Ngjyra : bezhë
  • Përmasat : L 87.5 x 61 x 75 cm
  • Rezistenca ndaj agjentëve atmosferikë : Me shtresë lyerje kundra rezeve UV dhe agjentëve atmosferik.

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close