Kapëse për mbulesë tavolinë hekurosje, e kromuar, e bardhë, set 3 copë:211967-M

595 Lekë

Kapëse për mbulesë tavolinë hekurosje, e kromuar, e bardhë, set 3 copë

PERSHKRIMI:

Kapëset e mbulesës së tavolinës së hekurosjes janë një ndihmë praktike që parandalon lëvizjen e mbulesës dhe siguron një sipërfaqe të lëmuar gjatë hekurosjes.

  • Materiali : E kromuar
  • Ngjyra : E bardhë

 

SHOPPING CART

close