,

Ulluk plastik per lidhje Te gjitha madhesite dhe ngjyrat OJBC0133

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

17 Lekë

Ulluk plastik per lidhje Te gjitha madhesite dhe ngjyrat OJBC0133Ulluk plastik per lidhje Te gjitha madhesite dhe ngjyrat OJBC0133

SHOPPING CART

close