Kabëll UTP, kategoria CAT6 U-UTP, 250 MHz, 2×4 84601-M(45 lek)

13,725 Lekë

Kabëll UTP, kategoria CAT6 U-UTP, 250 MHz, 2×4 84601-M(45 lek)

PERSHKRIMI:

Këto kabllo përdoren në sisteme analoge dhe digitale.

Aplikohen në sistemet e transmetimit të të dhënave të cilat punojnë deri në 155 Mbit / sek dhe përdoren kryesisht në institucione, ambiente të ndryshme pune, zyra etj.

  • Tipi : Kabell UTP kategoria CAT6
  • Seksioni (mm²) : 0.55 mm²
  • Materiali : Baker
  • Materiali i trupit : PVC
  • Ngjyra : Gri
  • Certifikata : ISO/IEC 11801, DIN EN 50173, DIN EN 50288-5-1
  • Paketimi : 305 m
  • Frekuenca : 250 MHz

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close