Vere JP. Chenet Cabernet Syrah Red 0.75L 270118

735 Lekë

Vere JP. Chenet Cabernet Syrah Red 0.75L 270118

PERSHKRIMI:

Rrushi mblidhet, shtypet dhe fermentohet 6 deri ne 12 ore ne temperature te kontrolluar (rreth 30°).

Verat behet ne depozita celiku inox per te ruajtur aromat e pasura.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 0.75 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 13 %

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close