Gire set, pesha 15 kg 54183 -M

Availability:

Out of stock

6,250 Lekë

Out of stock

Gire set, pesha 15 kg,-M

PERSHKRIMI:

Forconi dhe formoni muskujt e krahëve tuaj duke i mbajtur ata të shëndetshëm dhe tërheqës. Kjo arrihet si rezultat i peshës që ju stërviteni. Me këtë gire me peshë fikse 20 kg ju mund të filloni të stërviteni për të formuar muskuj të përkryer.

  • Pesha : 15 kg
Gira 1 Gira 2 Gira 3 Gira 4

SHOPPING CART

close