Gërshërë, Globox, inoks, plastikë dhe gomë, 25 cm, mikse, 1 copë OGEA0067

280 Lekë

Gërshërë, Globox, inoks, plastikë dhe gomë, 25 cm, mikse, 1 copë OGEA0067

PERSHKRIMI:

Gërshërë, prej materiali inoksi të qëndrueshëm, me gjatësi 25 cm, me dorezë plastike, në ngjyra të ndryshme.

Doreza ka veshje prej gome të butë, me veti ergonomike për një përdorim më të lehtë.

Përdoret për prerjen e letrës dhe kartonit të hollë, gjithashtu edhe për prerjen e letrës ambalazhuese, copave të tekstilit, etj.

Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim profesional dhe jo-profesional.

 

SKU: 85135791 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close