Filxhan i Bardhe 1200911-J

Krahasoni

839 Lekë

Filxhan i Bardhe 1200911

PERSHKRIMI:

Filxhan me ngjyrë të bardhë, këmbë ari dhe dorezë të stampuar.

Ka pika polka të zeza dhe ari dhe shkronja prej ari “write your own story”.
Ngjyra Gold i Bardhë
Diametri x Lartësia 11×9 cm
Kapaciteti 0,385 lt.

 

SKU: 21964113 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close