Filxhan Ngjyre Blu Me Yje 10×8.5 cm 1171997

Krahasoni

400 Lekë

Filxhan Ngjyre Blu Me Yje 10×8.5 cm 1171997-J

PERSHKRIMI:

Diametri x Lartësia: 8.5×10 cm

Kapaciteti: 350 ml

Materiali: Qeramikë

Lejohet të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë.

Ngjyra: blu

Materiali i produktit: Qeramikë

SKU: 35141843 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close