fbpx

Dyshek Me Ajer Intex 191 x 42 x 99 cm 1201747-J

5,999 Lekë

Dyshek Me Ajer Intex 191x42x99 cm J

PERSHKRIMI :

Dyshek  me fryrje, me ndërtim të brendshëm të teknologjisë së fibrave që siguron komoditet dhe qëndrueshmëri  100%

Pesha maksimale 136 k

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 191 x 42 x 99 cm

SKU: 27423759 Category: Tag:

SHOPPING CART

close