Degë Dekorative Boçe Molle Me Kapëse Dhe Topa 10 Cm

Krahasoni

279 Lekë

Degë Dekorative Boçe Molle Me Kapëse Dhe Topa 10 Cm-1133897

PERSHKRIMI:

Stoli i Krishtlindjeve me kapëse, degëz me gjethe jeshile, kon pishe dhe mollë të kuqe.
Kombinoni dizajnë të njëjta ose të ndryshme për një dekorim joshës festiv të Krishtlindjeve!
Ngjyra E kuqe e gjelbër.

 

SHOPPING CART

close