Cante Shkolle Ushtarake Per Djem P-B

10,500 Lekë

Cante Shkolle Ushtarake Per Djem P-B

PERSHKRIMI:

Cante shpine jo e kthyeshme.

Ndarje e vetme dhe xhep përpara me zinxhir metalik.

Rrjetë e jashtme dhe xhep elastik. E perbere nga material 100% i riciklueshem.

SKU: 94246491 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close