Cante Shkolle Turtles P-B

4,200 Lekë

Cante Shkolle Turtles P-B

PERSHKRIMI:

Çanta shpine Teenage Mutant Ninja Turtles nga koleksioni origjinal Giochi Preziosi.

Çantë shpine XRolley që mund të bëhet karrocë dhe çantë shpatullash në 1 minutë falë sistemit të lëshimit të shpejtë të shiritave të shpatullave.

Materialet e përdorura garantojnë rezistencë të lartë ndaj grisjes dhe konsumimit dhe e bëjnë atë të lahet me ujë të ftohtë dhe sapun neutral.

Pëlhura dhe përbërësit janë të dizajnuar dhe të përpunuar për të ofruar një produkt plotësisht të sigurt dhe funksional.

 

 

SKU: 29549831 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close