Cante shkolle Minnie

2,800 Lekë

Cante shkolle Minnie

PERSHKRIMI:

Cante Minnie Mouse e pershtateshme per femije parashkollore.

Praktike me veshje 100 % poliester.

Canta ka ndarje te pershtateshme per mjetet dhe aksesoret qe duhet te permbaje.

SKU: 71697419 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close