Çantë plazhi për femra, poliestër, ngjyra të ndryshme 790821

1,300 Lekë

Çantë plazhi për femra, poliestër, ngjyra të ndryshme 790821

PERSHKRIMI:

Ditët e nxehta të verës padyshim kalohen më bukur në plazh.

Për këtë ju vjen në ndihmë kjo çantë plazhi e cila është e përshtatshme për ta marrë me vete dhe për të futur gjërat tuaja të nevojshme.

Cilësi shumë e mirë me një çmim fantastik.

  • Materiali : Poliestër
  • Ngjyra : Ngjyra të dukshme
  • Përdorimi : Në plazh

 

SHOPPING CART

close