Zile tavoline, krom, 7.5 cm 774914-M

540 Lekë

Zile tavoline, krom, 7.5 cm 774914-M

PERSHKRIMIM :

 

Kompletoni baret/lokalet tuaj duke u bere me modern dhe praktik ne punen tuaj.

Zilja sinjalizuese ka nje tingull te leht jo shqetesues.

Eshte e thjeshte dhe mjaft praktike ne perdorim.

  • Materiali : Krom
  • Diametri : 7.5 cm
SKU: 62475843 Category: Tag:

SHOPPING CART

close