Yll Dekorativ Gold Me Xixa Per Majen E Pemes 33cm

839 Lekë

Yll Dekorativ Gold Me Xixa Per Majen E Pemes 33cm-1129596-J

PERSHKRIMI:

Maja e pemës së yllit të Krishtlindjes me model të shpuar dhe shkëlqim Gold.
Kombinojeni me zbukurime me të njëjtën ngjyrë ose të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra: Gold
Materiali i produktit: Plastike metalike

SHOPPING CART

close