WC për fëmijë, me montim në tokë, kasetë, porcelani, e bardhë, 60x35x53 cm 222928

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

8,550 Lekë

WC për fëmijë, me montim në tokë, kasetë, porcelani, e bardhë, 60x35x53 cm 222928

PERSHKRIMI:

WC prej porcelani me dalje anësore përmban esencën e formës tradicionale të harkuar me delikatesë e linja të pastra. Me një konstruksion solid dhe simetrik, kjo WC i dhuron stil banjës per te vegjelit tuaj.

 • Mënyra e montimit : me montim në tokë
 • Materiali : porcelan
 • Ngjyra : e bardhë
 • Përmasa e akseve : 12 cm
 • Përfshihet kapaku : po
 • Përmasa e akseve te kapakut : 7 cm
 • Përfshihet kaseta : po
 • Gjerësia : 35 cm
 • Thellësia : 60 cm
 • Lartësia : 53 cm

WC per femije 1 WC per femije 2 WC per femije 3

SHOPPING CART

close