Vazo panoramike e varur

1,500 Lekë

Vazo panoramike e varur  FI

PERSHKRIMI

shtojini elegancen arredimit te shtepise tuaj!
💐Dekorim gjeometrik ne forme drejtekendore, te dizenjuar me kornize mekanike.
💐Elemente moderne dhe dekorative.
💐Vazon e qelqit mund ta mbushni me lloje te ndryshme lulesh shumengjyreshe te thata, artificiale apo te njoma.
💐Jane te pershtatshme per t’u vendosur ne dhome gjumi, ballkone, hotele, kafe, restorante, etj.

⭕️Material: hekur + xham
⭕️Ngjyra: gold
⭕️Dimensionet: 15 x 30 cm

Paketim nje cope

SKU: 71753426 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close