Vantec Adaptor-ITE

PERSHKRIMI:

Përshtatësi Vantec IDE / SATA në USB 3.0 siguron fleksibilitetin e lidhjes dhe aftësinë e ndërrimit të nxehtë në disqet tuaja të ruajtjes. Kjo pajisje ju mundëson të lidhni njësi të shumta ruajtëse si disqet 2.5 “, 3.5”, 5.25 “SATA ose IDE përmes lidhjes më të fundit Super shpejtësi USB 3.0.

Nëse disku juaj i ngurtë IDE / SATA është i ri apo i vjetër, nga një kompjuter portativ ose desktop; ky adaptor mund t’i lexojë të gjitha. Përshtatësi i jashtëm i energjisë do t’ju lejojë të furnizoni me energji disqet tuaja jashtë sistemit tuaj duke ju dhënë mundësinë të shtoni shpejt ose të ndërroheni nxehtë midis disqeve pa hapur kutinë tuaj.

Funksioni plug and play me karakteristikat “NDN” (Nuk nevojiten shoferë) funksionon për mrekulli me Windows dhe OSX duke ju kursyer kohë dhe telashe. Ky dizajn kompakt dhe i lehtë bën ruajtjen dhe transportueshmërinë e lehtë.

Markë Vantec
Seria CB-ISA225-U3
Numri i modelit të artikullit CB-ISA225-U3
Sistemi operativ Të gjitha Windows
Pesha e artikullit 9,6 ons
Përmasat e produktit 6.65 x 1.97 x 5.28 inç
Përmasat e artikullit LxWxH 6,65 x 1,97 x 5,28 inç
Prodhuesi Vantec USA
ASIN B01E7EPKUO

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close