Unaze Qiriri Jeshile Me Xixa 6 Topa 3 Boçe Pishe

Krahasoni

1,119 Lekë

Unaze Qiriri Jeshile Me Xixa 6 Topa 3 Boçe Pishe-1120069-J

PERSHKRIMI:

Unazë e madhe qiri me topa, kone pishe.
Vendoseni në një pjatë ose tabaka me një qiri dhe dekorojeni festivit!

SHOPPING CART

close