Tub I Zgjerueshem Uji Me Pistolete

900 Lekë

Tub I Zgjerueshem Uji Me Pistolete Fi

PERSHKRIMI:

Shumë më të lehta se zorrët tradicionale dhe alternativa të tjera të mëdha dhe jo të përdredhura.

Materiali e bën të lehtë për këdo që ta përdorë atë, por nuk e zvogëlon qëndrueshmërinë ose jetëgjatësinë.

Pasi të mbushet me ujë, do të trefishohet përmasat për t’u shtrirë në të gjithë oborrin ose rrugën tuaj.

Zorra e brendshme e trashë gome rezulton në presion të shtuar dhe një spërkatje të fuqishme.

SKU: 69776582 Category: Tag:

SHOPPING CART

close