Topa Dekorative Silver Me Fije 8cm

559 Lekë

Topa Dekorative Silver Me Fije 8cm-1171270-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa me shampanjë, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Shampanjë
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close