Topa Dekorative Silver Me Fije 8 Cm 6 Cope

Krahasoni

1,076 Lekë

Topa Dekorative Silver Me Fije 8 Cm 6 Cope-1142747 J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa argjendi me xhingël, në një paketë.

Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.

Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!

Ngjyra: Argjendi

Materiali i produktit: Plastike

Cope: 6 copë

SHOPPING CART

close