Topa Dekorativ Te Kuq Me Forma 6cm

419 Lekë

Topa Dekorativ Te Kuq Me Forma 6cm-1076253-J

PERSHKRIMI:

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa të kuq të shpuar me shkëlqim në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close