Topa Dekorativ Te Bardhe Me Xixa Dhe Shkelqim 3cm

559 Lekë

Topa Dekorativ Te Bardhe Me Xixa Dhe Shkelqim 3cm-1184600-J

PERSHKRIMI:

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa të bardhë, me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E bardhë
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 20 cope

SHOPPING CART

close