Topa Dekorativ Te Bardhe Me Thurje Dhe Xixa 8 Cm 6 Cope

978 Lekë

Topa Dekorativ Te Bardhe Me Thurje Dhe Xixa 8 Cm 6 Cope-1123966 J

PERSHKRIMI:

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha, të shpuara, me shkëlqim, në një paketë.

Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.

Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!

Ngjyra: E bardhë

Materiali i produktit: Plastike

Cope: 6 copë

SHOPPING CART

close