Topa Dekorativ Silver Me Xixa Dhe Shkelqim 3 Cm 20 Cope

Krahasoni

782 Lekë

Topa Dekorativ Silver Me Xixa Dhe Shkelqim 3 Cm 20 Cope-1040372 J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa argjendi, mat, me shkëlqim dhe shkëlqim, në një paketë.

Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.

Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!

Ngjyra: Argjendi

Materiali i produktit; Plastike

Cope: 20 copë

SHOPPING CART

close