Topa Dekorativ I Kuq Me Xixa Dhe Shkelqim 5cm

559 Lekë

Topa Dekorativ I Kuq Me Xixa Dhe Shkelqim 5cm-1040359-J

PERSHKRIMI:

Topat e pemës së Krishtlindjes, të kuqe, me shkëlqim, kërcitje, me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyrë: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike
Copa: 12 copë

SHOPPING CART

close