Top Uji Me Babagjysh Dhe Muzike 14 Cm

Krahasoni

2,938 Lekë

Top Uji Me Babagjysh Dhe Muzike 14 Cm-1183176 J

PERSHKRIMI:

Muzika e Krishtlindjeve dredha-dredha top dëbore me Santa Claus në tryezën e tij, pemën dhe fëmijën e vogël.

Dekorimi përrallor me melodi të ëmbla në çdo cep të shtëpisë!

Materiali i produktit: Xhami

Diametri x Lartësia: 10×14 cm

SKU: 85595287 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close