Top Metalik Dekorativ Me Babagjysh 9cm

181 Lekë

Top Metalik Dekorativ Me Babagjysh 9cm-1143241-J

PERSHKRIMI:

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i kuq prej metali të kuq, me ilustrim të Santa Claus dhe fëmijëve të vegjël.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Materiali i produktit: Metalike
Përshtatshmëria e moshës *KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.

SHOPPING CART

close