Top Magjik Per Femije

Krahasoni

600 Lekë

Top Magjik Disk Fluturues FI

PERSHKRIMI :

Topi më i fundit, le të shoqërojmë fëmijët jashtë për ta luajtur.

I përshtatshëm si për djem ashtu edhe për vajza.

Madhësia e produktit: 23 cm

Lodrat e reja në natyrë, një formë Frisbee e hedhur në një top ajri, po shtyjnë njëra-tjetrën për të kapur të ardhmen dhe një formë e ndryshueshme e kthimit të Frisbee.

SKU: 73895599 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close